Moment ISTORIC pentru Cristiano Ronaldo! Nimeni n-a mai reusit asta NICIODATA in fotbal

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Mai 2014, 22:03

	Moment ISTORIC pentru Cristiano Ronaldo! Nimeni n-a mai reusit asta NICIODATA in fotbal

Lucrurile merg ideal pentru Cristiano Ronaldo atat in teren, cat si in afara lui!

CR7 nu i-a luat locul lui David Beckham doar ca numar 7 la Manchester United. Nu s-a lasat pana n-a ajuns in fata lui si in topurile celor mai sexy jucatori din lume, dar nici in cel al valorii de piata.

Conform Forbes, Ronaldo e fotbalistul cu cel mai mare venit in 2013! Portughezul are un castig istoric, peste orice suma obtinuta vreodata de un jucator. Din salariu, bonusuri si drepturi de imagine, Ronaldo a totalizat nu mai putin de 73 de milioane de dolari in perioada iulie 2012 - iunie 2013, cea in functie de care a fost facut calculul.

David Beckham, primul in ierarhia publicata de Forbes anul trecut, nu a mai intrat in calcul pentru 2013, dupa ce si-a anuntat retragerea, la finalul sezonului precedent, petrecut la PSG. Chiar daca ar fi aparut in top, englezul ar fi avut sanse mici sa se bata cu Ronaldo. Fara contractul pe care i-l garantau seicii pe Parc des Princes, a scos 37 de milioane de euro, cu 13 sub ceea ce realizase in exercitiul financiar anterior.

Cele 24 de milioane de dolari castigate de Ronaldo de la sponsori, de asemenea un record intre jucatorii de fotbal, se datoreaza si acordului super-profitabil cu Nike. Recent, producatorul de echipament a lansat doua modele de ghete special pentru el: Mercurial Vapor - care ii omagiaza anul incredibil - si Mercurial Superfly, pe care le va purta la Cupa Mondiala din Brazilia. Pentru 2014, Ronaldo se asteapta sa aiba venituri si mai mari, dupa ce a semnat acorduri comerciale cu producatorul de ceasuri Tag Heuer si cu Emirates Airlines.

Coaliţia de guvernare, blocată în numirea succesorului lui Vlad Voiculescu la Sănătate
BRAT
Modifică setările cookies