MISTER total pentru Carlo Ancelotti! Antrenorul lui Real Madrid a vorbit despre plecarea de pe banca galacticilor:

MISTER total pentru Carlo Ancelotti! Antrenorul lui Real Madrid a vorbit despre plecarea de pe banca galacticilor:

Ancelotti mai are contract pentru inca un an cu Real.

Italianul nu stie daca mai ramane la Real Madrid si a spus ca nu a primit inca o oferta de prelungire:

"Nu e nici o graba sa semnez prelungirea cu Real Madrid. Mai am un an de contract si voi vedea daca continuu sau nu. Clubul imi poate face o propunere oricand, azi, in septembrie, sau poate sa nu-mi faca deloc", a spus Carlo Ancelotti.

Dupa infrangerea cu Barcelona, presa din Spania a scris pe larg despre posibilitatea ca Real Madrid sa-si demita antrenorul, chiar inainte de finalul de sezon. Tot potrivit informatiilor aparute, Ancelotti a primit un ultimatum - sa ia macar un trofeu dintre La Liga si Champions League.

'Don Carlo' a vorbit si despre unul dintre cei mai antipatizati jucatori de la Real in aceasta perioada - Iker Casillas:

"Iker Casillas va fi titular cu Malaga maine, in ciuda opiniei fanilor. Mi se pare ciudat, e straniu ca un fotbalist sa fie fluierat atunci cand nu merita. Noi am fost criticati de multe ori si am meritat-o.

Iker a meritat-o si el de cateva ori cand a facut erori normale, pana la urma, si a acceptat asta fara probleme. Situatia este mai complicata atunci cand nu exista motiv in spatele acestor manifestari", a mai spus antrenorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trei sferturi din elevii claselor terminale s-au înscris la BAC. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu
BRAT
Modifică setările cookies