Messi, Suarez si Griezmann sunt out din calcule! Cum a devenit Cristiano Ronaldo "ADEVARATUL LIDER" la Balonul de Aur

Messi, Suarez si Griezmann sunt out din calcule! Cum a devenit Cristiano Ronaldo "ADEVARATUL LIDER" la Balonul de Aur

Didier Drogba a declarat ca "adevaratul lider", Cristiano Ronaldo ar trebui sa castige editia 2016 a Balonului de Aur, tinand cont ca a condus atat Real Madrid, cat si selectionata Portugaliei, spre succes.
 

Castigator al trei Baloane de Aur, Ronaldo este favorit in cursa de anul acesta, dupa ce principalul contracandidat, Lionel Messi, a ratat lovitura de pedeapsa din finala Copa America.

Ceilalti oponenti ai starului de la Real,  Luis Suarez, Neymar si Antoine Griezmann se lupta acum doar pentru un loc de podium.

Drogba este de parere ca accidentarea pe care a suferit-o Ronaldo in finala Euro 2016 n-ar trebui sa umbreasca performantele de la echipa de club si de la nationala: "Am jucat contra lui Cristiano in finala Ligii Camionilor 2008, cand Manchester United a castigat. Este un lider adevarat si merita sa castige Balonul de Aur pentru performantele pe care le-a avut cu Real si selectionata Portugaliei. Chiar daca n-a jucat finala pana la fluierul final, el este principalul motiv pentru care au ajuns pana acolo."

Vedeta Realului a castigat in acest sezon atat Liga Campionilor, cat si Campionatul European.

Ronaldo nu se se afla in cantonament cu Real, din cauza accidentarii din finala Euro si este asteptat sa revina cel tarziu la inceputul lunii Septembrie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raportul referitor la activitatea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a plenului Parlamentului
BRAT
Modifică setările cookies