Messi si Ronaldo s-au batut pe o masina! A castigat starul Barcelonei, care a platit suma RECORD de $32.000.000! Cum arata masina

Licitatia a început de la suma de 20 milioane euro si a ajuns în final la 32 milioane euro, un nou record pentru un automobil.

Starul argentinian Lionel Messi este banuit ca ar fi cumparatorul celui mai scump Ferrari din lume, vandut la licitatie cu 32 milioane de euro, în cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris, informeaza cotidianul catalan Sport.

Publicatia precizeaza ca societatea Proto Organization, al carei proprietar, Alessandro Proto, a licitat pentru modelul Ferrari 335 S Spider Scaglietti, din anul 1957, a confirmat faptul ca Messi este cumparatorul pretiosului "super-car", achizitionat telefonic de un cumparator anonim, care ar putea fi chiar jucatorul Barcelonei, conform unui comunicat dat publicitatii de conglomeratul de societati condus de omul de afaceri italian.

Conform Proto Organization, portughezul Cristiano Ronaldo ar fi fost interesat, la randul sau, de "bijuteria" Ferrari, condusa de-a lungul timpului de piloti legendari, între care si campionul britanic de Formula 1 Stirling Moss, în Marele Premiu al Cubei din 1998, însa pana la urma castigator a fost Messi.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 8 mai. 1.305 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
BRAT
Modifică setările cookies