PSG Lionel Messi Neymar Ronaldo Spania Messi, Ronaldo si Neymar in aceeasi echipa?! Scenariul FABULOS prin care cei trei COLOSI ai fotbalului ajung sa joace impreuna

Messi, Ronaldo si Neymar in aceeasi echipa?! Scenariul FABULOS prin care cei trei COLOSI ai fotbalului ajung sa joace impreuna

Agentul lui Neymar, Wagner Ribeiro, spune ca exista sanse ca cei trei sa joace impreuna la PSG.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 August 2020, 23:14
Data actualizarii: Vineri 21 August 2020, 01:08

Wagner Ribeiro anunta doua posibile mutari ingenioase ale celor de la PSG. Pentru ca nu sunt prea multe sanse ca Neymar sa se intoarca pe Camp Nou in perioada urmatoare, agentul a declarat ca mai degraba arabii l-ar putea achizitiona pe Messi. Pentru ca atacul sa fie format dintr-un trio de vis, fiantatorii din Qatar ar putea sa-l cumpere si pe Cristiano Ronaldo de la Juventus. 

"Neymar este fericit la PSG si cred ca va mai ramane la Paris inca cel putin doi ani. In acest moment, fara niciun dubiu, este mai usor pentru Messi sa mearga la PSG, decat pentru Neymar sa se intoarca la Barcelona”, a spus Ribeiro.

De asemenea, agentul brazilianului a mai spus ca arabii de la PSG isi permit sa-l aduca si pe Cristiano Ronaldo.

Messi și Cristiano Ronaldo pot fi colegi. Sunt serios! Nu te poți îndoi de puterea economică a celor din Qatar”, a mai spus Wagner.

Zvonurile din ultima vreme care il dau ca si plecat pe Messi de la Barcelona, dar si faptul ca Ronaldo este un jucator transferabil, s-ar putea adeveri dupa spusele lui Ribeiro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!