Spania

"Messi este un jucator mult mai adevarat decat Cristiano Ronaldo!" Cine este legenda care il face praf pe starul lui Real Madrid

Sunt jucatori uriasi ai fotbalului, dar in ciuda talentului lor exista si fani care nu ii vad fotbalisti totali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Octombrie 2015, 17:54
Data actualizarii: Marti 06 Octombrie 2015, 17:58

Acesta este si cazul marelui Johan Cruyff, care spune ca in ciuda golurilor pe care le marcheaza, Cristiano Ronaldo nu se poate ridica la nivelul lui Leo Messi.

"Mie mereu mi-au placut jucatorii mici si tehnici, pentru ca si eu am avut ceva din asta. Ronaldo este un jucator urias, dar e genul marcator. Nu va fi niciodata un creator care poate sa-si faca echipa sa joace bine. El se ocupa de finalizare."

"Messi este un jucator mult mai adevarat decat Cristiano Ronaldo. Paseaza, produce faze pentru colegi si desi nu e marcator pur-sange, a marcat foarte multe goluri. Messi este mai bun. Pentru mine este o diferenta mare intre un jucator mare si un marcator. Balonul de Aur ar trebui sa fie Messi, fara discutie."

"Xavi a fost unul dintre cei mai buni jucatori din club, pentru ca el este mereu in centrul echipei, controla viteza, pasa sau intarzia fazele gandit. Putini oameni vad asta. Din pacate este greu de explicat cat de importanta e prezenta unui astfel de jucator", a declarat Johan Cruyff.

CITESTE SI

Modifică setările cookies