Joan Laporta Barcelona Spania

Mesajul lui Joan Laporta pentru fanii Barcelonei după ce clubul a fost acuzat de corupție în sport 

Problemele se țin lanț de FC Barcelona, care a fost pusă sub acuzare de către procuratura din Spania. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 17:28
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 17:29

FC Barcelona este acuzată de „corupție în sport” în urma unor plăți făcute către Jose Maria Enriquez Negreira, fost vicepreședinte al Comisiei Arbitrilor. Conform acuzațiilor, Negreira ar fi încasat nu mai puțin de șapte milioane de euro de la clubul de pe Camp Nou în perioada 2001 - 2018. 

Ce le-a transmis Joan Laporta fanilor Barcelonei 

După ce Real Madrid anunța, prin intermediul unui comunicat oficial, că urmează să analizeze cazul și să ia o poziție, Joan Laporta, președintele Barcelonei, a postat un mesaj pentru fanii echipei de pe Camp Nou. 

„Cules, stați liniștiți. Barca este nevinovată de acuzațiile făcute împotriva ei și este victima unei campanii, care acum implică pe toată lumea, pentru a-i prejudicia onoarea. 

Nu este surpriză și vom apăra Barca pentru a dovedi că clubul este nevinovat. Mulți vor fi obligați să rectifice”, a scris Joan Laporta pe Twitter. 

Deși plățile au fost recunoscute de către oficialii blaugrana, acestea au fost făcute sub motivația că sunt „pentru rapoarte tehnice referitoare la jucătorii din eșaloanele inferioare din Spania pentru secretariatul tehnic al clubului, dar și cu rapoarte tehnice în legătură cu arbitrajul”, scria marca.com. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!