Lovitura pentru Barca: Messi nu vrea sa semneze si poate pleca GRATIS! Anuntul spaniolilor

Lovitura pentru Barca: Messi nu vrea sa semneze si poate pleca GRATIS! Anuntul spaniolilor

Desi a anuntat ca a ajuns la un acord cu Messi pentru prelungirea contractului, starul Barcei inca nu a semnat!

Barcelona trece prin cea mai grea perioada din ultimii ani. Dupa plecarea lui Neymar la PSG, Barca a avut probleme in a realiza transferurile dorite, aducandu-l doar pe Dembele de la Dortmund. Insa Barca a ratat transferurile lui Coutinho, Lemar sau Di Maria, jucatorii doriti de Valverde.

Situatia dificila se poate transforma insa intr-o veritabila criza. Conform postului de radio Onda Cero, Leo Messi nu intentioneaza sa-si prelungeasca actualul contract cu Barca ce va expira vara viitoare! Astfel, el va putea negocia cu orice club incepand cu 1 ianuarie!

Messi vrea sa ajunga in ultimele 6 luni de contract pentru a pune presiune pe conducerea clubului, exitand chiar speculatii ca Messi isi doreste ca Bartomeu sa-si dea demisia! Daca Messi nu isi prelungeste contractul cu Barca, el poate sa plece gratis de la 1 iulie 2018.

Directorul sportiv al Barcei, Albert Soler, anunta intr-o conferinta de presa ce a avut loc astazi ca prelungirea contractului ramane o formalitate: "Atunci cand un club anunta ca s-a ajuns la o intelegere, anuntul este validat de ambele parti. Singurul lucru care lipseste este actul care valideaza prelungirea. Nu este nicio problema, insist pe seama acestui aspect, se va intampla in curand" a spus Soler.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies