Criminalul Barcelonei se intoarce pe teren! Legenda Craioveana revine! Cu cine a semnat cel mai longeviv roman din Spania

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Ianuarie 2013, 09:30

	Criminalul Barcelonei se intoarce pe teren! Legenda Craioveana revine! Cu cine a semnat cel mai longeviv roman din Spania

Fotbalistul care le-a impresionat si pe Real si pe Barcelona are la activ 11 ani in prima liga spaniola.

La 44 de ani, Gica Craioveanu revine in fotbal. Fostul jucator de la Universitatea Craiova a semnat cu o echipa din campionatul regional, Villafames, din zona Castellon, o regiune cu foarte multi romani.

Oraselul cu 2.000 de locuitori il poate vedea la lucru din a doua parte a campionatului pe fotbalistul care a uimit cu tehnica sa si granzii de la Real Madrid si Barcelona, pe vremea cand juca pentru Real Sociedad, Villarreal si Getafe. Revenirea are loc la 8 ani dupa retragere, timp in care a colaborat cu diverse institutii media din Spania, ca analist si comentator.

"Ma simt in forma si de-abia astept sa joc din nou, pentru ca microbul fotbalului nu a disparut nicio clipa", a declarat Craioveanu. 

Cele doua goluri marcate pe Camp Nou in victoria de senzatie a lui Villareal din sezonul 98-99, 3-1, au fost alese de suporteri in topul celor mai tari din istoria clubului!

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la peste 2.000 de morți și 75.000 de îmbolnăviri
BRAT