Leo Messi bani Barcelona Forbes martin braithwaite Spania

La asta nu se astepta nimeni! Care este al doilea cel mai bogat fotbalist de la Barcelona dupa Leo Messi! A intrat pe lista Forbes

Fanii catalanilor au parte de o surpriza uriasa.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 21:08
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 21:12

Performantele Barcelonei din ultimii ani au lasat de dorit, asta in principal din cauza faptului ca Messi a imbatranit, dar si a transferurilor proaste facute de conducerea echipei, care au adus fotbalisti nepotriviti pentru sistemul de joc si filosofia de joc.

Unul dintre acestia este si Martin Braithwaite, atacantul danez care nu a reusit sa aiba impactul scontat din postura de rezerva, insa fanii nu au avut asteptari atat de mari de la el, avand in vedere CV-ul pe care il avea inainte de a fi transferat de catalani.

  • La asta nu se astepta nimeni! Care este al doilea cel mai bogat fotbalist de la Barcelona dupa Leo Messi! A intrat pe lista Forbes

Stirea insa care a surprins pe toata lumea vine din domeniul financiar, mai exact de la revista Forbes, citata de Marca, care in urma unei analize a dezvaluit faptul ca dupa Leo Messi, Martin Braithwaite este cel mai bogat jucator care se afla in lotul catalanilor. Acesta detine impreuna cu unchiul sau o firma care este activa pe piata imobiliara din Statele United, evaluata la 250 de milioane de dolari, mai anunta sursa citata.

Modifică setările cookies