Spania

Koeman mizează pe noua achiziție a Barcelonei: ”Poate fi mai periculos decât Neymar!”

Laude pentru noua achiziție a celor de la FC Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 18:55
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:00

Ronald Koeman a vorbit la superlativ despre conaționalul său, Luuk de Jong (31 de ani), pe care îl va antrena în următorul sezon la Barcelona.

Olandezul a fost împrumutat de catalani de la Sevilla, petru a ”betona” ofensiva grupării de pe Camp Nou. Koeman are încredere că De Jong poate fi ”mai periculos decât Neymar” și crede că acesta va face o impresie bună în tricoul Barcelonei.

"Este un tip de atacant diferit față de cei pe care îi avem deja, plus că l-am pierdut pe Antoine Griezmann. Nu vreau să îl compar pe Luuk cu el, dar am pierdut un atacant în ultima zi de transferuri și mai aveam doar trei. Primul meu contact cu el a fost pe 8 august. 

Mereu m-am întrebat de ce un club precum Barcelona nu are un astfel de atacant. De Jong nu este Neymar. Dar în cazul unei centrări, Luuk este mai periculos decât Neymar. 

Trebuie să fiu în stare să-mi schimb jucătorii de atac. Dacă un meci are nevoie de un jucător precum Luuk, el va juca. Cred că orice echipă ar trebui să aibă asta", a spus Ronald Koeman.

Luuk de Jong a fost adus pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Antoine Griezmann la Atletico Madrid. Francezul va juca la campioana Spaniei până la finele acestui sezon, iar pentru această mutare, madrilenii au plătit zece milioane de euro.

Cea mai mare ”lovitură” primită de Barcelona în această vară este, fără doar și poate, plecarea lui Leo Messi la PSG.

CITESTE SI

Modifică setările cookies