Vestiarul Barcei se REVOLTA pentru plecarea lui Neymar! Un titular critica public conducerea clubului: "O decizie foarte proasta!"

Vestiarul Barcei se REVOLTA pentru plecarea lui Neymar! Un titular critica public conducerea clubului: "O decizie foarte proasta!"

Neymar a parasit-o pe Barcelona in aceasta vara in cel mai scump transfer din toate timpurile.

Vestiarul Barcei se revolta pentru plecarea lui Neymar! Un titular critica public conducerea clubului: "O decizie foarte proasta!"

Plecarea lui Neymar de la Barcelona este in continuare o rana deschisa pentru clubul catalan. Transferul a provocat proteste ale fanilor impotriva conducerii clubului iar acum un jucator a criticat indirect clubul.

"Pentru mine, personal, a fost foarte dificil, nu doar pentru ca este unul dintre cei mai mari jucatori din lume. Dar si pentru ca este o persoana importanta. Era foarte important pentru vestiar si este unul dintre cei mai buni tipi din fotbal pe care ii cunosc.

Pentru mine este o decizie cu adevarat proasta pentru ca imi placea sa-l am alaturi in echipa" a declarat Ivan Rakitic pentru BBC. Totusi, Rakitic spune ca decizia lui Neymar nu trebuie condamnata: "Trebuie sa respectam decizia lui Neymar de a pleca.

Daca o echipa il poate cumpara si el decide sa plece, trebuie sa respectam acest lucru si sa-i uram mult noroc. Sper sa marcheze multe goluri si sa fie fericit la Paris, dar noi trebuie sa mergem inainte pe drumul nostru si sa fim puternici impreuna fara Neymar".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 27 februarie. 3.432 de noi cazuri în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies