Spania

Incepe RAZBOIUL pentru cel mai calic jucator din lume: Yaya Toure, intre Real si Barca din vara! Drogba, oferta de nerefuzat de pe Camp Nou

Real, Barca, Chelsea si Bayern sunt gata sa liciteze pentru Yaya Toure. Drogba poate ajunge la Barcelona. Acestea sunt doua dinte mutarile principale ale verii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Mai 2012, 10:10
Data actualizarii: Miercuri 16 Mai 2012, 10:08

Dupa Finala Ligii, Drogba poate prinde ultimul transfer al vietii! Sport.es din Spania si The Sun din Anglia anunta ca Drogba este dorit insistent la Barca din vara. Si Milan este interesata de el.

Nu numai Drogba poate ajunge la Barca din vara, ci si Yaya Toure ar putea reveni. Agentul sau spune ca asteapta discutii cu Real, Barca, Chelsea si Bayern pentru Toure.

Dupa ce a plecat de la Barcelona la City, Yaya Toure a fost declarat cel mai calic jucator din lume. A ajuns platit cu o avere pe sezon, iar acum cauta "noi provocari.". De ce nu, si un salariu mai bun :)

"Yaya a dat totul pentru City. Are nevoie de o motivatie in plus! Mourinho il place inca de pe vremea cand era la Chelsea. Real, Bayern, Chelsea si chiar Barcelona pot fi in viitorul lui Yaya Toure.",  a declarat Seluk.


Modifică setările cookies