"In iunie, el va fi antrenorul Realului!" Bomba la nici 24 de ore de la numirea lui Zidane! Asta e mutarea secreta pregatita la Madrid?
5 2016 10:30

"In iunie, el va fi antrenorul Realului!" Bomba la nici 24 de ore de la numirea lui Zidane! Asta e mutarea secreta pregatita la Madrid?

Zinedine Zidane a fost prezentat luni seara la Real ca noul antrenor al echipei.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Fostul star francez si-a vazut visul cu ochii. Dupa un an si jumatate la Castilla, Zidane a fost numit principal la Real Madrid. Nu toata lumea il vede sa reziste mult in aceasta functie.

Culmea, pentru Benitez, meciul cu Valencia a fost special. A fost pentru prima oara adversar pentru Mestalla, dupa 12 ani.

In schimb, Zidane a debutat ca jucator la Real Madrid tocmai intr-un meci cu Valencia, cand Benitez era antrenor acolo, meci pierdut de francez.

Varianta Mourinho

Fostul presedinte al Realului, Ramon Calderon sustine ca Mourinho va veni din iunie la Madrid, daca rezultatele lui Zidane nu vor fi convingatoare.

"Ii doresc toate cele bune lui Zidane, dar ii va fi greu. Daca nu va avea succes, atunci Jose Mourinho va fi pe banca din iunie, sunt sigur de asta. Este o mare oportunitate pentru el, dar nu are experienta si asta este o problema", spune Zidane.

Varianta BOMBA: Guardiola

Pep Guardiola la Real? Suna ca un scenariu SF in prezent, insa nu si pentru jurnalistul Graham Hunter, foarte apropiat de antrenorul catalan.

Potrivit BBC, jurnalistul britanic sustine ca Real deja a dat primele telefoane: "Este un fapt ca acum sase saptamani cei de la Real Madrid l-au sunat si l-au intrebat daca vrea sa preia echipa."3 comentarii
  • 5 2016
    ivi mia repede ar ajunge Guardiola decat Mourinho daca revine Mou inseaman o revolutie la real si jucatori precum ,Ramos,Rinaldo,Pepe,v-or pleca de la Real sigur...
  • 5 2016
    zeet NICIODATA nu merge Guardiola la Real...
  • 5 2016
    salam Zidane ii ureaza toate cele bune lui Zidane?:)...
BRAT