Gică Craioveanu ironizează un star al Barcelonei: "N-ar juca nici la Craiova!"

Gică Craioveanu, oficial al formației Universitatea Craiova, e stabilit în Spania și urmărește tot ce se întâmplă în Primera Division. 

 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 15:15
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 15:58
Situația plină de frământări de la FC Barcelona, formație care nu-și regăsește cadența, e obiect de studiu și pentru fostul atacant al Universității Craiova și al naționalei României. 

Categoric și cu un răspuns înfășurat într-o notă umoristică, Gică Craioveanu a declarat luni dimineață că atacantul adus luna trecută de gruparea blau-grana, Luuk de Jong, nu ar avea valoare nici de... Universitatea Craiova. 

 

Gică Craioveanu îl ironizează pe Luuk de Jong, atacantul Barcelonei
 

"Să-mi placă de Luuk? N-ar juca nici la Craiova. La mine n-ar juca. Barcelona a luat un jucător care - cu tot respectul - era rezervă la Sevilla. Și îl iei tu, Barcelona, ca vârf autentic, titular? Nu prea e OK, nu mi se pare un vârf bun pentru Barcelona", a declarat Gică Craioveanu, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport. 

  • Gică Craioveanu

Olandezul Luuk de Jong a fost transferat de formația antrenată de Ronald Koeman la începutul lunii septembrie, de la Sevilla, pentru a suplini plecarea lui Antoine Griezmann, la Atletico Madrid. 

Luuk de Jong, un gol în șase partide pentru FC Barcelona 

 
Între timp, Koeman a rămas și fără danezul Martin Braitwaite, care a suferit o accidentare. 
 
De când a sosit la formația de pe Camp Nou, atacantul olandez în vârstă de 31 de ani a jucat șase partide (patru în La Liga, două în UCL) și a marcat un singur gol. Luuk de Jong are o cotă de piață de 10 milioane de euro. 
 
201 goluri și 104 pase decisive în 494 de meciuri a adunat de Jong pentru echipele de club la care a evoluat.
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies