Gest IMPRESIONANT al lui Tito Vilanova inainte sa moara: "Te rog, fa asta pentru mine!" Ce i-a cerut unui prieten

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Aprilie 2014, 09:38

	Gest IMPRESIONANT al lui Tito Vilanova inainte sa moara: "Te rog, fa asta pentru mine!" Ce i-a cerut unui prieten

Moartea lui Tito Vilanova a impresionat zeci de milioane de fani din intreaga lume.

Fostul antrenor al Barcelonei n-a mai rezistat in lupta cu o boala cumplita. Joi dupa amiaza a decedat in clinica Quiron din Barcelona, unde fusese internat pentru o operatie de urgenta miercuri seara. Tito a fost sustinut in permanenta de familie si prieteni, pe care i-a avut aproape pana in ultimul moment.

El Mundo Deportivo scrie ca ultimul gand al lui Tito inainte de a intra in spital s-a indreptat catre sotia sa, Montse, fata de care a facut un gest superb! Pentru a-si arata recunostinta fata de omul care i-a stat alaturi in ultimii 3 ani de chin, Vilanova i-a facut un cadou cu totul neasteptat. Desi se simtea din ce in ce mai rau, iar medicii se temeau ca sfarsitul ii e tot mai aproape, Tito a gasit puterea de a se gandi la Montse. L-a rugat pe prietenul sau Angel Fernandez sa-i cumpere un ceas si i l-a facut cadou cu cateva ore inainte sa intre pentru ultima oara in spital!

Tito Vilanova a fost diagnosticat cu cancer la glanda parotida in 2011. In ciuda interventiilor chirurgicale si a tratamentelor dure la care a fost supus, a fost invins de maladia cumplita la doar 45 de ani.

Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies