Cele trei ceasuri rele pentru Galca. UPDATE Ziua de azi e decisiva. O parte a presei din Spania anunta ca a fost demis deja

Cele trei ceasuri rele pentru Galca. UPDATE Ziua de azi e decisiva. O parte a presei din Spania anunta ca a fost demis deja

Galca a pierdut ultimele 2 meciuri cu un scor total de 11-0.

UPDATE! Cotidianul catalan El Mundo Deportivo sustine ca Galca va fi demis in cursul zilei de azi, urmand a fi anuntat si inlocuitorul sau.

Desi nu s-a anuntat nimic oficial, cel mai probabil ziua de astazi este decisiva pentru Galca. Daca nu va fi demis azi, mai are o sansa in meciul din week-end cu Valencia.


Costel Galca are probleme la Espanyol, dupa o serie de rezultate foarte slabe, ce au dus echipa la doar 1 punct de retrogradare.

Sport.es anunta pe publicatia online ca Galca s-a intalnit alaturi de capitanii echipei cu cei din conducere. Ramon Robert, presedintele clubului, si Mao Ye, reprezentantul patronului chinez ce a preluat de curand clubul.

Intalnirea a avut loc chiar inainte de antrenament, conducerea dorind sa vada care este atmosfera in cadrul echipei dupa 6 infrangeri in ultimele 7 meciuri. Acestia se gandesc sa il schimbe pe Galca, mai ales ca echipa a pierdut ultimele 2 meciuri cu 6-0 si 5-0.

Galca a iesit in cele din urma la antrenament alaturi de echipa, parand sa scape deocamdata de demisie, cel putin pana etapa viitoare, cand Espanyol joaca impotriva Valenciei, o alta echipa in picaj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gheorghiță: EMA ar putea autoriza vaccinarea la copii de 12-15 ani la sfârșit de mai, început de iunie
BRAT
Modifică setările cookies