Foto cutremurator! Ziua in care cel mai mare ziar din Spania a renuntat la CUVINTE pentru un simbol. Cum arata azi Marca

Foto cutremurator! Ziua in care cel mai mare ziar din Spania a renuntat la CUVINTE pentru un simbol. Cum arata azi Marca

Moartea lui Alfredo Di Stefano, legenda lui Real Madrid, a indoliat intreaga lume a fotbalului.

La 88 de ani, Alfredo Di Stefano, a murit luni, la Spitalul Gregorie Maranon din Madrid, dupa ce sambata suferise un stop cardiac la iesirea dintr-un local de langa santiago Bernabeu. Decesul lui Di Stefano a fost anuntat de site-ul oficial al lui Real Madrid, la ora locala 17:15.

Moartea legendei care a facut parte din "echipa de aur" a lui Real Madrid, intre 1953 si 1963, perioada in care Real a cucerit 5 Cupe ale Campionilor Europeni, 8 titluri, pentru care Di Stefano a fost de 5 ori golgeter in Primera si de doua ori Balon de Aur, a nascut un val de reactii in toata lumea.

Ziarul spaniol Marca a renuntat astazi la cuvinte pe prima pagina. Pe o pagina "blanco", Marca a publicat imaginea lui Alfredo Di Stefano.

Cum au reactionat cei mai importanti jucatori ai lumii

Nu numai fotbalistii Realului au transmis mesaje de condoleante familiei, dar si cei ai rivalelor Barcelona si Atletico Madrid si chiar si Jose Mourinho.

Casillas a transmis: "Odihneste-te in pace, Don Alfredo, cel mai mare. Legenda a Realului, mereu alaturi de noi. Intotdeauna vei ramane in amintirea noastra, Maestre"

"Odihneste-te in pace, Don Alfredo, istorie si legenda a acestui club" - Alvaro Morata.

"Ne-ai facut cei mai mari. Mereu vei fi alaturi de noi. Odihneste-te in pace" -  Alvaro Arbeloa.

"Di Stefano a fost o legenda a fotbalului" - Iniesta.

"O glorie a fotbalului mondial s-a stins" - Federatia Argentiniana de Fotbal.

"A murit marele Don Alfredo, unul dintre cei mai mari jucatori din istorie" - Llorente de la Juventus.

"Ne-a plecat Don Alfredo, unul dintre cei mai mari din lumea fotbalului. Adio, maestre, niciodata sa nu-ti lipseasca o minge acolo sus" - Diego Simeone.

"A murit un pic din istoria fotbalului. A lasat amintiri fantastice, mai ales celor de dinaintea mea. Ca om mi-a lasat o amintire fantastica. In cei trei ani ai mei la Real Madrid a fost un om agreabil, umil, mereu atent. Nu este doar in istoria Realului, este in istoria fotbalului" - Jose Mourinho.

As si Sport din Spania, dar si Gazzetta dello Sport si Corriere dello Sport au publicat pe prima pagina mesajul de adio catre Alfredo Di Stefano.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies