Florentino Perez Erling Haaland kylian mbappe Real Madrid Spania

Florentino Perez nu renunță la "obiectivele" sale! Planul președintelui lui Real Madrid pentru sezonul viitor

Florentino Perez a participat la o întâlnire cu fanii lui Real Madrid, la Valdebebas.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 11:41
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 12:04

În urma discuțiilor care au avut loc la respectiva întâlnire, fanii galacticilor au dezvăluit că Florentino Perez a făcut anumite mărturisiri despre planurile pentru sezoane următoare.

Potrivit declarațiilor obținute de jurnaliștii de la El Chiringuito, președintele galacticilor a declarat că nu a renunțat la ideea de a-i transfera pe Kylian Mbappe și Erling Haaland, pe viitor. 

"Am vorbit despre Haaland și Mbappe, ne-a spus că ușa nu este închisă pentru ei", a spus unul dintre fani. 

Cum poate ajunge Kylian Mbappe la Real Madrid 

În luna mai, oficialii campioanei Franței au dezvăluit că Kylian Mbappe a semnat un contract valabil până în 2025, fără să ofere alte detalii despre înțelegerea dintre cele două părți.

Publicația franceză L'Equipe a prezentat mai multe informații despre viitorul starului francez la PSG, dezvăluind că acesta ar putea pleca de pe Parc de Princes mai devreme de 2025. 

Potrivit sursei citate, Kylian Mbappe ar fi semnat un contract valabil pentru două sezoane, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un sezon, astfel că dacă își va dori să plece de la campioana Franței în 2024, o poate face fără probleme. 

De ce a refuzat Erling Haaland oferta de la Real Madrid

Atacantul norvegian s-a despărțit de Borussia Dortmund după doi ani și jumătate, Manchester City fiind echipa care a obținut semnătura tânărului atacant. Erling Haaland a fost dorit de mai multe cluburi importante din Europa, printre ele apărând și numele lui Real Madrid. 

În cadrul unui documentar despre cariera fotbalistului, Afl-Inge Haaland a dezvăluit motivul pentru care fiul său a refuzat propunerea venită de pe Santiago Bernabeu. Tatăl lui Erling Haaland a explicat că atacantul își dorea să fie titular, astfel că a ales formația care avea nevoie cel mai mult de un jucătorul ofensiv.

Modifică setările cookies