FOTO 'Fiul unei legende!". Cum a reacționat presa din Spania la titularizarea lui Ianis Hagi

Ianis Hagi Deportivo Alaves Gica Hagi Real Madrid Spania Ianis Hagi / Foto: Imago Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 14 Mai 2024, 22:47
Data actualizarii: Marti 14 Mai 2024, 22:47

Real Madrid - Deportivo Alaves este LIVE ACUM pe www.sport.ro.

Ianis Hagi a revenit în primul 11 a celor de la Deportivo Alaves după o absență de patru luni. Ultima dată, internaționalul român a fost titularizat în partida cu Athletic Bilabo din Cupa Spaniei, terminată cu victoria bascilor, scor 2-0.

Titularizarea lui Ianis Hagi împotriva echipei la care tatăl său a fost vedetă a stârnit interesul și admirația fanilor și jurnaliștilor. Este un moment special pentru tânărul fotbalist român, care are ocazia să își demonstreze calitățile pe una dintre cele mai mari scene fotbalistice din lume, Santiago Bernabeu.

  • Ianis Hagi și Răzvan Marin / Foto - Gabriel Chirea

"Fiul unei legende" a scris presa spaniolă despre Ianis Hagi

„Sunt destul de mulți foști jucători ai lui Real Madrid în primul 11 al lui Alaves dar și fiul unei legende, Gică Hagi”, au scris spaniolii de la MARCA.

În timp ce Gică Hagi a fost o figură importantă pentru Real Madrid în anii '90, acum fiul său are ocazia să pășească pe același teren și să își facă propriul drum în fotbalul european. Chiar dacă Ianis a avut un sezon modest până acum și a reușit să marcheze doar două goluri, includerea sa în primul 11 îi oferă o nouă șansă de a-și arăta potențialul.

Antrenorul lui Alaves a anunțat schimbări în primul 11 înainte de meci

"Da, vor fi mai multe schimbări, dar nu doar pentru că ne-am salvat. Jucăm marți și apoi sâmbătă. Trebuie să schimbăm pentru că e risc de accidentări. Vor fi câteva schimbări. Nu pot să zic câte, dar vom schimba.

În primul rând pentru că e bine pentru cei care n-au fost folosiți atât de mult. Mai mult, cu Girona efortul a fost foarte mare, am alergat mult. Vreau să minimizez riscurile, așa că vor intra cel puțin cinci noi", a declarat Luis Garcia, tehnicianul lui Alaves, conform Eldes Marque.

Clasament La Liga

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!