Final de poveste? Anuntul momentului in Spania: Real i-a stabilit suma de transfer lui Ronaldo! Cat costa starul "galacticilor"
Vineri 08 Iunie 2018, 09:32

Final de poveste? Anuntul momentului in Spania: Real i-a stabilit suma de transfer lui Ronaldo! Cat costa starul "galacticilor"

Cristiano Ronaldo a anuntat ca vrea sa plece de la Real Madrid imediat dupa finala de Champions League castigata la Kiev.

Atat presa spaniola, cat si cea portugheza dau ca sigura despartirea lui Ronaldo de "galactici", insa in birourile de pe "Santiago Bernabeu" criza nu este vizibila. Conducerea Realului nu se teme ca, dupa Zinedine Zidane, echipa l-ar putea pierde si pe Cristiano.

Real Madrid i-a stabilit pretul de transfer lui Cristiano Ronaldo. Potrivit MundoDeportivo, Real cere in schimbul starului sau nu mai putin de UN MILIARD DE EURO, suma care este de altfel si clauza de reziliere a jucatorului. Conform sursei citate, madrilenii nu ar spune nu nici unei oferte mai modeste, insa nu vor lua in calcul nicio propunere mai mica de 250 de milioane de euro. Acesta suma, daca va fi incasata, ar urma sa fie folosita in transferul lui Neymar.

Intre timp, conducerea Realului lucreaza la contractul lui Ronaldo. Florentino Perez vrea sa-i mareasca salariul jucatorului, undeva la 30 de milioane de euro. Ronaldo cere in schimb 40 de milioane de euro ceea ce l-ar transforma in cel mai bine platit fotbalist din lume.VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici