Fifty Shades of Ronaldo! Starul lui Real Madrid i-a cumparat casa miliardarului care a inspirat cel mai citit roman EROTIC din istorie

Autor: Sport.ro
Sambata 22 August 2015, 19:03

	Fifty Shades of Ronaldo! Starul lui Real Madrid i-a cumparat casa miliardarului care a inspirat cel mai citit roman EROTIC din istorie

Cristiano Ronaldo vrea sa traiasca precum Christian Grey, personajul principal din romanul erotic "Fifty Shades of Grey". 

Ronaldo si-a cumparat unul dintre cele mai spectaculoase apartamente din Manhattan, cu vedere spectaculoasa la Central Park pentru care a platit 16 milioane de euro!

Ronaldo si-a cumparat noua casa de la miliardarul italian Alessandro Proto, cel despre care se spune ca a inspirat-o pe autoarea E.L. James sa scrie romanul Fifty Shades of Grey.

Proto e o figura controversata in Italia, unde este recunoscut pentru aventurile sale amoroase. El s-a mai remarcat in apropierea unor nume importante de la Hollywood precum Madonna, Brad Pitt, Tom Cruise sau Leonardo Di Caprio.

Presa din SUA a scris ca autoarea Fifty Shades of Grey a lucrat pentru Proto si a avut o aventura cu el, acesta fiind inspiratia ei pentru romanul ce avea sa devina cea mai vanduta carte din lume de la lansarea din 2011 si pana acum.

Ecranizarea de la Hollywood a fost mult asteptata, insa a esuat catastrofal la box office. Se pare ca Ronaldo a fost impresionat de stilul de viata al miliardarului Proto si a decis sa-i cumpere apartamentul, au confirmat reprezentantii afaceristului pentru ziarul Sport din Spania.

In apartamentul cumparat de Ronaldo exista si camera speciala denumita "camera rosie", in care Grey isi indeplinea fanteziile. 

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies