Cristiano Ronaldo Alessandro Proto Fifty Shades of Grey Martin Scorsese Real Madrid Campionate externe

Cristiano Ronaldo, actor de film! Americanii anunta ca starul Realului va juca intr-o pelicula regizata de Martin Scorsese

Cristiano Ronaldo a primit o oferta de a juca intr-un film regizat de legendarul Martin Scorsese. De altfel, chiar acesta este motivul pentru care si-a cumparat un apartament in centrul Manhattanului in urma cu o luna de zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 19:24
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 19:44

Cristiano Ronaldo ar putea urma doua cariere in paralel. Pe langa activitatea de fotbalist, starul portughez in varsta de 30 de ani e gata sa se imbarce intr-o noua aventura - va juca intr-un film.

Presa tabloida din Statele Unite scrie ca Ronaldo va juca in pelicula "The Manipulator", la care Martin Scorsese lucreaza din greu.

Filmul, care va prezenta viata controversatului magnat italian Alessandro Proto, cel despre care s-a spus ca a fost inspiratia autoarei E.L James pentru trilogia "Fifty Shades of Grey".

Ronaldo ar urma sa apara in film alaturi de supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio, desi mai multe detalii nu sunt pentru moment cunoscute.

Modifică setările cookies