FIFA ar putea bloca transferurile lui Real Madrid si Atletico pana in vara lui 2016. Decizie crunta pentru fotbalul din Spania

FIFA ar putea bloca transferurile lui Real Madrid si Atletico pana in vara lui 2016. Decizie crunta pentru fotbalul din Spania

Dupa ce Barcelona a fost pedepsita de FIFA pentru transferurile neregulamentare de jucatori minori, acum si alti doi giganti din La Liga risca sa primeasca o lovitura similara.

Cadena Cope, un post de radio din Spania, a anuntat marti noapte ca FIFA este aproape de a bloca toate transferurile lui Real Madrid si Atletico Madrid pentru urmatoarele doua perioade de mercato.

Astfel, cele doua cluburi nu vor putea aduce jucatori noi in vara acestui an si in iarna lui 2016. Din vara anului viitor, Real si Atletico vor mai putea transfera, daca informatia se va confirma.

Nu exista o decizie oficiala luata de FIFA in acest sens, insa sursa citata precizeaza ca "aceasta pedeapsa este iminenta", dupa ce si Real si Atletico au transferat jucatori minori incalcand regulamentele.

Informatia a fost preluata de marile publicatii din Spania, in special cele apropiate de Madrid, Marca si AS.





VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies