FAZA INCREDIBILA cu un gol fantoma ca la Astra - Mioveni! Dovada ca Romania are fotbal ca Spania... in Liga a 5-a :)) VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 13 Martie 2012, 17:17

Golurile fantoma sunt la moda in Europa in ultima saptamana. Din Romania si Spania vin cele mai scandaloase faze.

In divizia regionala a Cataluniei un gol fantoma i-a facut pe arbitri dusmanii declarati ai suporterilor.

In meciul dintre San Cristobal si La Unio, un jucator a trimis mingea la 2 metri pe langa poarta, balonul a fost deviat de un fundas, arbitrul asistent a dat corner, jucatorii au protestat, pentru ca centralul sa intoarca faza incredibil si sa dicteze gol. Decizia a innebunit cealalta echipa, care a sarit imediat la central. S-au ales doar cu cartonase galbene in urma protestelor... si un gol stupid primit.

GOL FANTOMA LA ASTRA - MIOVENI

Si aseara in Liga I un gol fantoma a lasat Romania cu gura cascata. In meciul dintre Astra si Mioveni, cu 100 de oameni in tribune, Bogdan Patrascu a bagat pe toata lumea in ceata la meciul dintre Astra si Mioveni.

In minutul 17, fostul dinamovist a sutat superb de la 20 de metri la vinclu, mingea a intrat in poarta si a trecut direct prin plasa. Cei de la Mioveni au incercat sa profite de situatia neclara si au protestat cerand ca reusita sa nu fie validata. Arbitrul s-a consultat cu asistentul sau si a acordat golul lui Patrascu.

Sursa: Digisport

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Şapte focare COVID-19 active în judeţul Buzău. Câte persoane sunt infectate
BRAT