Fanii Barcei se REVOLTA dupa aparitia noilor tricouri: nu vor sa le cumpere! Catalanii acuza incalcarea unei reguli istorice

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Decembrie 2014, 14:55

	Fanii Barcei se REVOLTA dupa aparitia noilor tricouri: nu vor sa le cumpere! Catalanii acuza incalcarea unei reguli istorice

Fanii Barcelonei nu vor sa vada echipa in dungi orizontale in sezonul urmator! 

Pentru prima data in istorie, Barcelona va juca in echipament cu dungi orizontale, in sezonul urmator. Noul model de echipament a fost postat de site-ul Sport.es ieri, iar fanii catalani nu a fost fericiti. Intr-un sondaj realizat de Sport.es, 80% din cei care au votat au declarat ca nu vor sa vada aceasta schimbare.

In plus, fanii care sunt si socios sustin ca dungile orizontale incalca intelegerea de la fondarea clubului, in care scrie clar ca Barcelona va juca doar in dungi verticale. Cu toate astea, Barca a mai jucat o singura data in istoria ei in tricouri cu dungi orizontale.

Ramane de vazut daca Barca si sponsorul oficial vor continua cu demersul noilor tricouri. O mare parte din bugetul Barcei e format din vanzarea de tricouri. Nu ar fi prima data cand Barca isi incalca principiile. In urma cu cativa ani clubul catalan a acceptat sponsor pe tricou pentru prima data din cauza problemelor financiare. 

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies