Ei sunt primii care au zis DA pe Camp Nou! Se opune cineva? Da, tatal miresei! Cum era sa le distruga Mourinho nunta:

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Iulie 2011, 16:28

	Ei sunt primii care au zis DA pe Camp Nou! Se opune cineva? Da, tatal miresei! Cum era sa le distruga Mourinho nunta:

60.000 de euro i-a costat pe Sigrid si Iban sa isi faca nunta acasa la Messi si la Iniesta!

"Tatal meu e anti-Barcelona, e fan Real si Mourinho, dar de dragul meu n-a avut ce sa mai faca", a povestit fericita mireasa!

Iban, fost jucator de hochei al clubului, si Sigrid, ambii in varsta de 30 de ani, s-au casatorit in fata a 260 de invitati pe stadionul care poate gazdui 98.787 de persoane.

"Voiam ceva special si ne-am gandit la acest loc", a explicat Sigrid. Cuplul asista adeseori la meciurile echipei FC Barcelona.

Costul total al mariajului a fost de circa 60.000 de euro, conform presei spaniole. Ceremonia civila in stadion costa intre 1800 si 2400 de euro, in functie de numarul de invitati. Pretul pentru petrecere incepe de la 110 euro de persoana, iar clubul poate gazdui pana la 750 de persoane. De asemenea, se pot obtine alte servicii, cum ar aducerea troefelor castigate anul trecut, inclusiv Liga Campionilor, la petrecere pentru suma de 1500 de euro.

"Visul numerosilor fani a devenit realitate: pot sa se casatoreasca la FC Barcelona", a anuntat clubul.

FC Barcelona anuntase in octombrie 2010 ca va incepe sa gazduiasca nunti in 2011, pe stadionul Camp Nou, clubul primind numeroase cereri in acest sens din China si Japonia, scrie Mediafax.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

BRAT