Real Madrid Cristiano Ronaldo Jorge Mendes Spania

"E o prapastie intre Cristiano Ronaldo si nr. 2 mondial! Real trebuie sa-i retraga tricoul!" Cat mai ramane CR7 la Real Madrid

Agentul lui Cristiano Ronaldo a vorbit intr-un interviu pentru Globo despre importanta lui CR7 pentru Real, cat are de gand sa mai joace pe Bernabeu si de ce nu se poate compara cu competitia.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Decembrie 2014, 09:47
Data actualizarii: Sambata 27 Decembrie 2014, 09:51

Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, propune ca Real Madrid sa retraga tricoul cu nr. 7, dupa ce Cristiano se va lasa de fotbal:

"Cristiano este cel mai mare din lume, din istorie. Va fi imposibil ca cineva sa se apropie in viitor de ceea ce el reuseste astazi. Intre el si numarul doi este o prapastie. Cred ca ar trebui sa ii retraga numarul 7 de la Real Madrid, dupa ce Ronaldo se va retrage. Respect jucatori precum Raul si Di Stefano, dar niciunul dintre ei nu se compara cu Cristiano Ronaldo.

"El a pornit transformarea lui Real Madrid. Acum cinci sau sase ani echipa nu era atat de buna. Cristiano Ronaldo va mai ramane mult timp la Real Madrid pentru ca vrea sa castige multe trofee alaturi de club", a declarat Jorge Mendes, cel mai puternic agent de fotbalisti din lume.

Modifică setările cookies