DraCULIO i-a DEZAMAGIT pe fanii lui Deportivo: a fugit de la antrenamente pentru un contract mai mare! Unde a ajuns fostul star de la CFR!

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 15:23

	DraCULIO i-a DEZAMAGIT pe fanii lui Deportivo: a fugit de la antrenamente pentru un contract mai mare! Unde a ajuns fostul star de la CFR!

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Fanii lui Deportivo sunt revoltati dupa disparitia subita a lui Emmanuel Culio de la antrenamente, jucator care i-a impresionat in acest sezon.

Culio a ajuns vara trecuta in Spania ca jucator liber de contract si a devenit liderul unei echipe aflate aproape de faliment. Culio nu s-a mai prezentat la antrenamente insa dupa meciul cu Real Jaen de pe 5 ianuarie iar arabii anunta ca fostul jucator de la CFR forteaza un transfer in Arabia Saudita, la Al Wasl.

Acestia chiar au trimis o oferta de 300.000 de euro pentru el, insa Culio nu mai este de gasit. "Nu stiu unde este, dar ii simtit lipsa. Era un jucator important pentru noi", a declarat Manuel Pablo, capitanul lui Super Depor.

Situatia lui Deporivo este insa dramatica. Echipa are doar 18 jucatori in lot iar salariile nu se platesc la timp. Chiar si in aceste conditii, Super Depor a obtinut rezultate bune si conduce liga a doua spaniola, cu 3 puncte in fata lui Gijon. Sunt sanse mari insa ca lotul sa se destrame iar clubul sa intre in faliment.

Pe unde a ajuns Culio dupa despartirea de CFR, in 2011:
Galatasaray
Orduspor
Mersin
Deportivo
Urmeaza Al Wasl?

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies