Dialogul lui Zidane cu Benzema dupa ce atacantul a aflat ca e OUT DE LA EURO

Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2016, 19:53
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2016, 19:54

Zidane anunta ca Benzema e extrem de dezamagit dupa ce Federatia Franceza a anuntat ca acesta nu va fi convocat la Euro.

Zidane a povestit intr-o conferinta ce a discutat cu Zidane dupa aceasta veste.

"Nu voi comenta aceasta decizie, nu eu sunt cel care trebuie sa se amestece in aceasta poveste. E foarte dezamagit, fiindca voia cu adevarat sa joace la acest Campionat European. Stim ce fel de jucator e, ce aport poate avea. Din punct de vedere sportiv, noi toti cei care iubim fotbalul, putem fi dezamagiti. Acum insa, in aceeasi discutie, i-am zis ca exista un final de sezon excitant, important pentru el, si ca trebuie repede sa se mobilizeze din nou", a spus Zidane.

Intrebat despre evolutiile bune ale atacantului Antoine Griezmann cu Atletico Madrid si nationala Frantei, Zidane a prevenit ca meciurile de la EURO vor fi mult mai grele decat recentele amicale castigate de Franta impotriva Olandei (3-2) si Rusiei (4-2).

"Ca sa raspund clar, Griezmann, cu evolutiile lui de acum, devine un jucator important. Important pentru echipa lui si pentru echipa Frantei"

"Stiti insa la fel ca mine ca un Campionat European este o competitie importanta, nu sunt meciuri amicale. Nu spun asta pentru Griezmann, o spun pentru echipa in general. Avem nevoie de toate fortele active ca sa ajungem cat mai departe in competitie", a spus Zidane, care i-a urat "mult noroc" atacantului lui Atletico.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!