Spania

DEZVALUIRE fantastica: un antrenor a preferat sa nu antreneze 3 ani, decat sa preia Real Madrid! Ce s-a intamplat in 2004:

Marcelo Bielsa este unul dintre putinii antrenori care au refuzat Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 19:27
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 20:28

Dezvaluirea a fost facuta de unul dintre colaboratorii sai - Luis Maria Bonini, fostul sau preparator fizic. Acesta a spus ca in 2004, el si Bielsa urmau sa vina pe banca Realului galactic, insa antrenorul a refuzat postul, anunta Marca.

Actualul antrenor al lui Marseille tocmai parasise postul de selectioner al Argentinei, dupa o finala in Copa America si o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Atena.

"Tocmai ne anuntaseram plecarea de la selectionata argentiniana, iar la cateva zile Camacho parasea Real Madrid. Marcelo a primit un apel telefonic de la o persoana importanta de la Real Madrid, care vroia ca el sa preia conducerea echipei. Iar el i-a raspuns: Abia am parasit selectionata Argentinei, va puteti imagina ca pot conduce acum Real Madrid?

Era dificil sa spui nu lui Real, doar Bielsa a putut-o face. Insa noi eram in doliu. Am condus echipa Argentinei, a fost visul nostru. A fost dificil. Marcelo nu vroia sa se creada ca a parasit selectionata pentru a se angaja la Real Madrid", a spus Bonini.

Marcelona Bielsa a antrenat Argentina timp de sase ani, intre 1998 si 2004. Cand a fost ofertat de Real Madrid, el se pregatea pentru o pauza - pana in 2007 nu a mai antrenat, atunci cand a preluat nationala statului Chile. Acum sta pe banca lui Marseille.

Modifică setările cookies