DEZVALUIRE fantastica: un antrenor a preferat sa nu antreneze 3 ani, decat sa preia Real Madrid! Ce s-a intamplat in 2004:

DEZVALUIRE fantastica: un antrenor a preferat sa nu antreneze 3 ani, decat sa preia Real Madrid! Ce s-a intamplat in 2004:

Marcelo Bielsa este unul dintre putinii antrenori care au refuzat Real Madrid.

Dezvaluirea a fost facuta de unul dintre colaboratorii sai - Luis Maria Bonini, fostul sau preparator fizic. Acesta a spus ca in 2004, el si Bielsa urmau sa vina pe banca Realului galactic, insa antrenorul a refuzat postul, anunta Marca.

Actualul antrenor al lui Marseille tocmai parasise postul de selectioner al Argentinei, dupa o finala in Copa America si o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Atena.

"Tocmai ne anuntaseram plecarea de la selectionata argentiniana, iar la cateva zile Camacho parasea Real Madrid. Marcelo a primit un apel telefonic de la o persoana importanta de la Real Madrid, care vroia ca el sa preia conducerea echipei. Iar el i-a raspuns: Abia am parasit selectionata Argentinei, va puteti imagina ca pot conduce acum Real Madrid?

Era dificil sa spui nu lui Real, doar Bielsa a putut-o face. Insa noi eram in doliu. Am condus echipa Argentinei, a fost visul nostru. A fost dificil. Marcelo nu vroia sa se creada ca a parasit selectionata pentru a se angaja la Real Madrid", a spus Bonini.

Marcelona Bielsa a antrenat Argentina timp de sase ani, intre 1998 si 2004. Cand a fost ofertat de Real Madrid, el se pregatea pentru o pauza - pana in 2007 nu a mai antrenat, atunci cand a preluat nationala statului Chile. Acum sta pe banca lui Marseille.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Doctor de bine”. Cum se vindecă lipsa încrederii în propria persoană, ne explică psihologul Gaspar Gyorgy
BRAT
Modifică setările cookies