Kun Aguero Barcelona Sergio Aguero Spania

Dezastru pentru Barcelona! Catalanii vor putea conta doar pe Luuk de Jong în atac! Cât va lipsi Kun Aguero 

Kun Aguero a fost supus unor investigații medicale în urma problemelor acuzate în meciul cu Alaves, 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 22:18
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 22:25

Meciul cu Alaves, 1-1, din a 11-a etapă din La Liga, a fost prima partidă pe care Kun Aguero (33 ani) a bifat-o titular în tricoul Barcelonei. Însă starul argentinian a rezistat doar 41 de minute pe teren. Acesta a acuzat dureri respiratorii și a fost dus direct la spital pentru investigații amănunțite.

Iar clubul catalan a emis un comunicat oficial în care precizează că Aguero va fi supus unui tratament, fiind indisponibil trei luni. 

Sergio Aguero a fost supus unui proces diagnostic și terapeutic de către Dr. Josep Brugada. El este indisponibil pentru următoarele trei luni, timp în care va fi evaluată eficacitatea tratamentului pentru a-i determina procesul de recuperare”, este comunicatul oficial emis de Barcelona.

După 10 ani petrecuți la Manchester City, Aguero a decis să semneze în această vară, din postura de jucător liber de contract, cu Barcelona. Doar că atacantul s-a confruntat cu o accidentare care i-a întârziat debutul două luni. În cele 5 prezențe pentru gruparea de pe Camp Nou, argentinianul a izbutit să marcheze o singură dată, contra lui Real Madrid, 1-2. 

Modifică setările cookies