Decizie surprinzătoare din partea 'perlei' de la FC Barcelona. Anunțul spaniolilor despre Lamine Yamal

Lamine Yamal fc barcelona Spania Lamine Yamal, jucător la FC Barcelona
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 20:36
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 20:47

Lamine Yamal (16 ani) a explodat în sezonul recent încheiat la FC Barcelona, reușind să iasă în evidență prin evoluții reușite atât la club, cât și la echipa națională.

Progresul incredibil al lui Lamine Yamal a atras deja atenția în toată lumea. Adolescentul crescut în La Masia a devenit un om de bază la FC Barcelona, în ciuda vârstei sale.

În plus, în această perioadă, jucătorul este prezent cu reprezentativa Spaniei la EURO 2024, unde a doborât deja două recorduri, încă din faza meciurilor din grupe.

Lamine Yamal nu e interesat de numărul 10 la FC Barcelona

În ultima perioadă au apărut informații potrivit cărora catalanii ar intenționa să-i ofere jucătorului tricoul cu numărul 10, din sezonul viitor.

Presa din Spania anunță că tânărul de 16 ani nu vrea să se grăbească și să ardă etape în evoluția sa și consideră că a purta legendarul tricou cu numărul 10 reprezintă o mare responsabilitate, motiv pentru care preferă să mai aștepte până să facă acest pas. 

Lamine Yamal a dat cărțile pe față: ”Vreau să devin legenda Barcelonei”

Cotat la 90 de milioane de euro de site-urile de specialitate și cu un contract scadent până în iunie 2026 la FC Barcelona, ibericul a dezvăluit că vrea să devină în viitor o legendă a grupării catalane.

”Sper să devin o legendă. Vreau să stau aici și să dau tot ce mai bun din mine pentru mulți ani”, a spus Lamine Yamal, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe contul său oficial de pe platforma Twitter.

Lamine Yamal a trecut la prima echipă a Barcei la începutul actualei stagiuni. A bifat 51 de apariții în toate competițiile, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de șapte ori, dar și să paseze decisiv în 10 situații.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!