Spania

Dani Alves a RABUFNIT: "Ia mai lasati-ma cu Ronaldo asta, ce a castigat?" Oamenii lui Messi scot armele in lupta pentru Balonul de Aur!

► Trageri la sorti “Adio, dar RIOman cu tine!”, vineri 18:00, IN DIRECT la Sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Decembrie 2013, 17:18
Data actualizarii: Vineri 06 Decembrie 2013, 17:18

Colegii ii sar in aparare lui Messi, care ar putea sa piarda Balonul de Aur in acest sezon dupa patru ani! Dani Alves spune ca golurile marcate de Cristiano Ronaldo nu sunt importante, pentru ca Real Madrid nu a castigat trofee cu ele. 

"M-am saturat de discutia cu Balonul de aur. De parca jucatorul care are cel mai bun sezon are cele mai mari sanse de a castiga. E un circ. Pentru mine jucatorul care trebuie sa castige e cel mai bun jucator din lume, care marcheaza goluri si castiga titlul. Daca iei premiul asta, golurile tale trebuie sa-i aduca echipei tale titluri. Cristiano trebuie sa fie mai decisiv. A marcat mereu goluri, dar au fost importante? Cu tot respectul pentru Suedia, alea erau goluri in baraj, nu pot fi considerate importante, e un baraj, ce naiba! Era important daca se califica direct, nu cu baraj", a declarat Dani Alves in Mundo Deportivo. 


Modifică setările cookies