Spania

”Dacă mai era un penalty, rata din nou”. Reacția zilei după ce Benzema a ratat două penalty-uri

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a avut o reacție savuroasă după ce Karim Benzema, golgheterul echipei sale, a ratat două penalty-uri în ultimul meci din campionat, scor 3-1 cu Osasuna.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 10:43
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 10:47

Chiar dacă francezul nu a reușit să marcheze, Real Madrid a obținut o victorie care o aduce mai aproape de titlu în La Liga. ”Părea că, dacă mai era un penalty, rata din nou”, a spus antrenorul italian.

Karim Benzema a ratat două penalty-uri în meciul cu Osasuna

”Părea că dacă mai era un penalty rata din nou. E ok, a jucat extraordinar. Rezultatul a fost important, nu asta. Nu îl va afecta și sunt sigur că va marca în următorul meci”, a spus Carlo Ancelotti, citat de Marca.

În cea de-a doua repriză a meciului cu Osasuna, Karim Benzema a avut șansa de a mări avantajul Realului pe tabelă. În minutul 51, Chimny Avila a făcut henț în careu, iar arbitrul a indicat punctul cu var, însă Sergio Herrera a apărat incredibil în fața atacantului francez. 

În minutul 58, Nacho Vidal faultează în careu, iar arbitrul semnalează o nouă lovitură de pedeapsă pentru madrileni, pe care o execută tot Karim Benzema. Cu toate astea, goalkeeper-ul gazdelor, cel mai bun jucător de pe teren, reușește să se opună încă o dată în fața francezului. 

Real Madrid are 78 de puncte și este lider detașat în Spania, la 17 puncte de urmăritoarea Atletico Madrid. Barcelona ocupă locul trei, cu 60 de puncte și cu două meciuri în minus.

 

În următoarea partidă, Real Madrid va juca pe teren propriu cu Espanyol.

Modifică setările cookies