"Daca avem un adversar de peste 1,90m suntem MORTI" Pique dezvaluie cine i-a stricat "combinatia" cu Arsenal si cum a ajuns la Man United

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 16:55

	"Daca avem un adversar de peste 1,90m suntem MORTI" Pique dezvaluie cine i-a stricat "combinatia" cu Arsenal si cum a ajuns la Man United

Astazi LIVE TEXT pe www.sport.ro, de la 21:00 - Barcelona - Rayo Vallecano

"Pana acum tot jocul nostru era in jurul lui Messi, iar echipele incercau sa il opreasca. Acum ii avem si pe Neymar, Pedro, Alexis", spune fundasul Barcelonei.

Acesta a dezvaluit pentru Mundodeportivo cum a ratat un transfer la Arsenal: "Nu jucam la Barcelona, acum cativa ani, si voiam sa plec la o echipa puternica la care sa pot evolua. M-am intalnit cu Wenger si am fost foarte aproape sa semnez cu ei dar l-au cumparat pe Fabregas si relatiile dintre cluburi s-au deteriorat, asa ca nu au mai facut oferta pentru mine", spune Pique. Acesta a ajuns la Manchester United, si isi aduce aminte despre intalnirea cu Sir Alex Ferguson: "Inainte sa semnez am luat cina cu Sir Alex si cu familia mea. Acestia erau surprinsi ca un om care era de 2 decenii la United isi face timp sa vorbeasca cu noi. A fost o adevarata placere sa il cunoastem", rememoreaza fundasul.

Fundasul Barcelonei nu isi menajeaza deloc propria echipa: "A fost dificil sa jucam cu Atletico si cu Chelsea, pentru ca sunt foarte defensivi. Acum avem probleme la fazele fixe, daca e un jucator de peste 1,90m suntem morti! Nu stim sa ne aparam in careu", spune Pique.

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies