"Daca as spune tot ce vreau, m-ati pune pe primele pagini in toata lumea!" Reactia lui CR7 dupa ce Di Maria si Alonso au plecat

"Daca as spune tot ce vreau, m-ati pune pe primele pagini in toata lumea!" Reactia lui CR7 dupa ce Di Maria si Alonso au plecat

Cristiano Ronaldo nu este incantat dupa noile transferuri facute de Real Madrid.

Plecarile de pe Bernabeu il deranjeaza. Starul Realului a declarat intr-un interviu in Spania ca prefera sa nu comenteze prea mult mutarile facute de Florentino Perez in aceasta vara, pentru ca i-ar deranja pe multi.

Pe Cristiano Ronaldo il deranjeaza mai ales plecarile lui Di Maria, la Manchester United, si Xabi Alonso, la Bayern Munchen.

"Am opiniile mele ferme, dar nu pot spune mereu ceea ce vreau, pentru ca altfel as fi pe primele pagini ale ziarelor din toata lumea si nu vreau asta."

"Presedintele vrea ce e mai bun pentru echipa, iar daca a adus pe cine a adus si i-a lasat pe altii sa plece, trebuie sa ii respectam decizia. Noii jucatori vor schimba stilul, dar asta va fi in bine sau in rau. Sper sa fie in bine, pentru ca sunt jucatori de un nivel foarte bun."

"Di Maria si Xabi Alonso erau foarte importanti pentru noi, dar sunt sigur ca lucrurile vor fi bune cu noile transferuri", a spus Cristiano Ronaldo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT