Culmea vanitatii: Cristiano Ronaldo! Starul Realului a dat 30000 de euro pentru o statuie de ceara cu el insusi si a dus-o acasa!

Autor: Sport.ro
Luni 31 August 2015, 10:47

	Culmea vanitatii: Cristiano Ronaldo! Starul Realului a dat 30000 de euro pentru o statuie de ceara cu el insusi si a dus-o acasa!

Detinatorul Balonului de Aur are momente in care da dovada de o vanitate iesita din comun.

Cristiano Ronaldo a fost atat de impresionat de statuia cu el din Muzeul de Ceara din Madrid incat s-a deci sa cumpere una pentru el acasa. Ronaldo a cheltuit 30.000 de euro pentru statuia pe care o va pune in casa sa din Madrid.

Recunoscut pentru actele sale caritabile care l-au transformat intr-una dintre cele mai apreciate celebritati din acest punct de vedere, Ronaldo si arata si fata egocentrica din nou. Ronaldo a fost criticat dupa ce a sarbatorit excesiv un hattrick intr-o victorie cu Espanyol din luna mai, coechipierul sau Pepe cerandu-i atunci sa nu se mai bucure atat de mult pentru ca Real pierduse titlul!

Sculptorul Michael Wade, cel care a primit sarcina de a crea sculptura cu ROnaldo, le-a spus celor de la The Sun: "Inca avem mulajul de la sculptura din 2013, astfel ca aceasta copie a fost un duplicat. Iar Ronaldo ne-a trimis un echipament si ultimele sale ghete pentru a-l face in ton cu vremea. Am lasat parul cum era pentru ca asa si-l dorea. Am pus tot parul pe cap, cate un fir, iar cel care-l coafeaza a venit sa-l aranjeze".

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies