Cristiano Ronaldo Malaga Manchester United Real Madrid Spania

CULMEA NESIMTIRII! Cristiano Ronaldo: "Ma scarbesc trisorii!"

Cristiano Ronaldo a uimit lumea cu declaratiile sale dupa eliminarea din meciul cu Malaga.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Ianuarie 2010, 09:05
Data actualizarii: Marti 26 Ianuarie 2010, 09:10

Starul portughez a fost deseori criticat pentru simularile sale pe vremea cand juca in Anglia. Dar vedeta de la Real Madrid sustine cu tarie ca fotbalul englezesc l-a invatat sa NU triseze.

Dupa eliminarea din ultima etapa, cand i-a spart nasul fundasului danez Patrick Mtiliga, Ronaldo a explodat: "A fost o decizie rusinoasa! Tot ce voiam sa fac era sa scap de marcaj si nimic mai mult, pentru ca in Anglia am fost educat sa nu simulez si sa nu trisez."

"Eram doar un pusti cand am venit la United si am fost invatat ca e de neacceptat sa incerci sa pacalesti arbitrul sau sa joci teatru. Acum sunt scarbit cand vad alti jucatori trisand."

"Nu e vina mea. Danezul este scund si asta inseamna ca i-am atins nasul din intamplare. Sunt foarte nervos ca arbitrul m-a eliminat - s-a vazut si la televizor ca a sangerat foarte putin."

Portughezul se simte o victima si a incheiat apoteotic: "Unul din lucrurile negative cand joci in Spania e ca daca esti tehnic, esti atacat din toate directiile. NU VREAU PROTECTIE, VREAU DOAR DREPTATE!"

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies