Cristiano Ronaldo, cel mai urmarit sportiv de pe internet! Messi, pe locul 2! Cum arata topul celor mai populari sportivi din lume

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 August 2015, 15:42

	Cristiano Ronaldo, cel mai urmarit sportiv de pe internet! Messi, pe locul 2! Cum arata topul celor mai populari sportivi din lume

Cristiano Ronaldo "rupe" internetul cu fiecare postare. Messi il urmeaza de aproape, dar si Neymar, cel mai cunoscut jucator brazilian. 

Cristiano Ronaldo ramane jucatorul cel mai urmarit pe internet, cu 167 milioane de fani in retelele de socializare, urmat de brazilianul Neymar (102 milioane) si argentinianul Lionel Messi (101 milioane), ambii de la Barcelona, conform unui studiu realizat de Apple Tree Communications.

Cristiano Ronaldo starneste un interes mai mare decat vedetele din NBA: LeBron James (56 milioane) sau Kobe Bryant (31 milioane). De notat ca Messi nu are cont pe Twitter, retea de socializare care i-ar putea spori numarul urmaritorilor sai.

In Top 5 mai figureaza brazilienii Kaka (59 milioane fani) si respectiv Ronaldinho (50 milioane).

La nivel de cluburi, Barcelona este cel mai urmarit club cu din lume cu 143 milioane accesari, urmat de Real Madrid (132 milioane), in timp ce in Premier League primele locuri in interesul fanilor sunt ocupate de Manchester United (83 milioane), Chelsea (60 milioane), Arsenal (40 milioane) si Liverpool (37 milioane).

La Real Madrid, Ronaldo este urmat de columbianul James Rodriguez (47 milioane) si de galezul Gareth Bale (38 milioane).

Sursa: Agerpres

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies