Contract IMENS pentru Xavi in Qatar! Pep Guardiola e cerut de URGENTA si el! Planul SF dezvaluit in Spania:

Contract IMENS pentru Xavi in Qatar! Pep Guardiola e cerut de URGENTA si el! Planul SF dezvaluit in Spania:

Clubul din Qatar a pus la cale un plan prin care vrea sa-l convinga neaparat pe Xavi sa semneze din vara.

Jucatorul catalanilor a fost atat de aproape sa vina in iarna in Qatar, insa a mai amanat momentul. Oamenii cu bani din Golf se gandesc sa nu-l piarda pe Xavi, inca o data, si in aceasta vara.

Initial, i-au propus trei ani de contract si 30 de milioane de euro salariu, o suma imensa chiar si pentru un star cu Champions League in palmares, asa cum e jucatorul Barcei.

Acum, cei de la Marca anunta ca pentru Xavi miza s-a marit: 7 ani de contract, dintre care 3 ca jucator si 4 ca ambasador al lui Al Sadd. Planul merge chiar mai departe - datorita relatiei bune cu Pep Guardiola, venirea lui Xavi este decisiva si la federatia qatareza de fotbal.

Sefii Federatiei vor sa-l oferteze pe Guardiola pentru postul de selectioner, asa ca 'afacerea Xavi' este vitala. Insa daca antrenorul lui Bayern refuza functia si banii celor din Qatar, sefii fotbalului din Golf se gandesc o varianta SF: Xavi sa ramana jucator la Al Sadd, dar si selectioner al Qatarului!

De mentionat ca Xavi a jucat intreaga cariera pentru FC Barcelona, adica un total de 24 de ani - de la copii pana la echipa mare. El are 35 de ani si va implini 38 de ani si jumatate la finalul eventualilor trei ani de contract cu Al Sadd.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies