CIFRELE nu mint! Messi, cel mai bun atacant din 2015! CATASTROFA pentru Ronaldo: doar locul 29! Clasamentul inceputului de an

CIFRELE nu mint! Messi, cel mai bun atacant din 2015! CATASTROFA pentru Ronaldo: doar locul 29! Clasamentul inceputului de an

Lionel Messi a fost cel mai bun atacant din lume in 2015, potrivit unui studiu realizat de CIES Football Observatory. Ronaldo e departe in clasament. 

CIES, organizatie elvetiana specializata in studii legate de fotbal, a analizat performatele tuturor jucatorilor din primele 5 campionate din Europa si a realizat clasamente in fuctie de fiecare post.

Messi e cel mai bun atacant din Europa, in timp ce Cristiano Ronaldo se claseaza pe locul 29 de la inceputul anului si pana acum. Messi a marcat 17 goluri in La Liga si e cel mai eficient atacant, in timp ce Robben se claseaza pe locul 2, iar Bas Dost de la surpriza Wolfsburg se claseaza pe 3, cu 11 goluri in 6 meciuri din Bundesliga.

Cifrele confirma inceputul catastrofal de an pentru Ronaldo si Real Madrid. Portughezul se claseaza pe 29, in timp ce Benzema si Bale ocupa locurile 35 si 37.

Suarez si Neymar, colegii lui Messi de atac, ocupa locurile 4 si 12 in clasament. 

Aici, toate clasamentele realizate de CIES 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT