Pedri Spania Spania

VIDEO Cine să-l oprească? Pedri a fost forțat să iasă dintr-un joc la antrenament, după ce a transformat patru lovituri libere consecutive

Convocat pentru o acțiune a echipei naționale, Pedri a făcut spectacol încă de la antrenamente. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 11:09
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 11:25

La unul dintre jocurile din timpul unei sesiuni de pregătire, fotbaliștii trebuiau să transforme lovituri libere de la marginea careului, iar dacă reușeau continuau să execute până ratau. 

În momentul în care a venit rândul lui Pedri, după patru lovituri 'perfecte', mijlocașul catalanilor a 'fost dat la o parte' pentru a lăsa locul și colegilor săi, ținând cont de fapul că fotbalistul de 19 ani nu dădea semne că s-ar opri. 

Pedri, refuzat de Real Madrid

Considerat unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai momentului, Pedri a vorbit pentru "El Partidazo de Cope" despre perioada în care s-a antrenat la Real Madrid și cum a fost refuzat de galactici.

"Am mers acolo, iar în primele zile nu m-am putut antrena, deoarece era zăpadă pe terenuri. M-am pregătit trei zile în total. În prima aveau meci și m-au trimis la a doua echipă, iar la final mi-au spus că nu sunt suficient de bun să fiu acolo, pentru ei. Acum sunt unde vreau să fiu.

La început nu îți place când ești respins, dar apoi te motivează că dacă nu te-au vrut trebuie să muncești mai mult pentru a excela în altă parte. Dacă l-aș vedea pe cel care m-a respins, i-aș spune că mă bucur că sunt la Barcelona", a mărturisit Pedri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!