Cel mai neasteptat compliment pentru Ronaldo! Leo Messi isi ridica in slavi marele rival! Declaratia prin care ii preda Balonul de Aur:

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Noiembrie 2013, 10:22

	Cel mai neasteptat compliment pentru Ronaldo! Leo Messi isi ridica in slavi marele rival! Declaratia prin care ii preda Balonul de Aur:

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro:
►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

Prestatia lui Cristiano Ronaldo din barajul pentru Mondiale l-a impresionat si pe Messi. Considerati cei mai buni jucatori ai generatiei lor, Cristiano Ronaldo si Messi au ezitat sa vorbeasca unul despre celelalt pana acum. Intr-un interviu pentru Marca, starul Barcei si-a laudat marele rival.

"El mereu marcheaza atatea goluri in toate meciurile lui si isi ajuta echipa de club si echipa nationala. Face asta de multi ani si indiferent daca e in forma maxima sau la un nivel putin mai jos nu exista nicio diferenta"
a spus cel care a castigat Gheata de Aur dupa ce a marcat 46 de goluri in sezonul trecut.

Cristiano Ronaldo este vazut in acest moment ca marele favorit la Balonul de Aur datorita celor 66 de goluri inscrise in 2013. Castigator in ultimii 4 ani, Messi are sanse minime sa mai joace in 2013. Cum votarea se incheie pe 29 noiembrie, accidentarea lui Messi poate fi decisiva iar trofeul sa ajunga la starul lui Real Madrid

Black Friday 2013 | Reduceri incredibile la produsele IT, aparate foto si gadgeturi

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT