Spania

Ce s-a întâmplat pe Santiago Bernabeu în timp ce Messi își prezenta Balonul de Aur la Paris. Totul are legătură cu Benzema

La o zi după ce a primit al șaptelea trofeu Balonul de Aur din carieră, Lionel Messi l-a prezentat pe Parc des Princes înaintea partidei cu Nice.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 10:03
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 10:39

În timp ce la Paris era sărbătoare, Real Madrid disputa meciul cu Athletico Bilbao din Primera Division.

Partida a fost câștigată datorită golului marcat de Karim Benzema. La scurt timp după reușita francezului, suporterii prezenți pe Santiago Bernabeu au început să cânte "Balonul de Aur", referire clară la faptul că și-ar fi dorit ca fotbalistul să câștige trofeul.

Datorită victoriei cu Atheletic Bilbao, Real Madrid are șapte victorii consecutive în toate competițiile și este lider detașasat în Primera Division, cu 36 de puncte, în timp ce Atletico Madrid se află pe poziția secundă, cu 29 de puncte (un meci în minus). 

Festivitate specială pentru Lionel Messi
 

Conducerea clubului PSG a organizat o festivitate specială înainte de startul meciului, amenajând o scenă pentru ca cei doi să își prezinte trofeele. Pe teren au fost montate și artificii, iar Messi și Donnarumma au ieșit în uralele zecilor de mii de suporteri care i-au ovaționat. 

Modifică setările cookies