Zinedine Zidane Cristiano Ronaldo Real Madrid Spania

Catalanii dezvaluie cearta dintre Ronaldo si Zidane: "Sunt dezamagit de tine!" Promisiunea facuta de Zidane inainte de Dortmund - Real, marti 21.45 la ProTV

Dortmund - Real Madrid e marti, de la 21:45, la ProTV | Steaua - Villarreal este joi, la 20:00, la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2016, 12:33
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2016, 12:35

Egalul cu Las Palmas din ultima etapa din La Liga nu i-a picat deloc bine lui Cristiano Ronaldo, mai ales ca a fost scos din teren de Zinedine Zidane in minutul 72, cand Real conducea cu 2-1. Imediat dupa partida au aparut imagini care aratau ca Ronaldo a injurat pe banca.

Sport de Catalunya, ziarul de casa al celor de la Barcelona, scrie astazi ca discutiile dintre Zidane si Cristiano Ronaldo au continuat la vestiar. "Sunt dezamagit de tine" i-ar fi spus Ronaldo antrenorului sau.

Zidane a incercat sa calmeze situatia: "Linisteste-te, Cris, aveai nevoie sa te odihnesti pentru ca vei juca 90 de minute cu Dortmund" i-ar fi spus antrenorul. Tacerea care a urmat a fost stopata de capitanul echipei, Sergio Ramos: "Nu ar trebui sa izbucnesti asa" i-ar fi spus Ramos lui Cristiano Ronaldo.

Trebuie mentionat ca duelul dintre ziarele din Catalunia si Madrid este cunoscut si de multe ori ziarele exagereaza cand vine vorba despre echipa rivala.

 

Modifică setările cookies