Cristiano Ronaldo la liga Liga Campionilor Real Madrid Spania Spania

Cristiano Ronaldo, la cel mai SLAB inceput de campionat de la transferul la Real. Portughezul vrea revansa in fata fanilor cu Borussia Dortmund, marti, 21:45, la ProTV

Dortmund - Real Madrid e marti, de la 21:45, la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2016, 14:16
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2016, 14:30

Cristiano Ronaldo are cel mai slab inceput de campionat din ultimii ani. De cand a ajuns la Real, acesta nu a mai traversat o astfel de perioada, cifrele sale de acum fiind mult sub cele din sezoanele precedente.

Accidentat in vara, portughezul de 31 de ani a ratat o parte a pregatirii, iar acum pare ca are probleme in a-si gasi ritmul.

Cristiano are un bilant mult mai slab decat in sezoanele precedente, cand a debutat fulminant. De exemplu, in sezonul 2014/15, acesta a inscris 10 goluri in primele 6 runde din La Liga.

Acum, Ronaldo a marcat un singur gol in 6 etape. Golul a fost marcat in victoria cu Osasuna, scor 5-2.

Precedentul record negativ al lui Ronaldo data din sezonul 2010/11, cand acesta marcase 3 goluri in primele 6 etape.

Ronaldo va fi insa titular cu Borussia Dortmund, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV, cand spera sa-si ia revansa fata de fani.

Incurajat de mama sa

Ronaldo a fost extrem de suparat dupa schimbarea din minutul 72 al meciului cu Las Palmas. Portughezul a fost inlocuit cu Lucas Vazquez la 2-1 pentru Real, insa Las Palmas a revenit si a egalat pe final.

"Sa nu lasi niciodata capul jos", i-a transmis mama sa pe Twitter.

Modifică setările cookies