Cristiano Ronaldo, la cel mai SLAB inceput de campionat de la transferul la Real. Portughezul vrea revansa in fata fanilor cu Borussia Dortmund, marti, 21:45, la ProTV

Cristiano Ronaldo, la cel mai SLAB inceput de campionat de la transferul la Real. Portughezul vrea revansa in fata fanilor cu Borussia Dortmund, marti, 21:45, la ProTV

Dortmund - Real Madrid e marti, de la 21:45, la ProTV

Cristiano Ronaldo are cel mai slab inceput de campionat din ultimii ani. De cand a ajuns la Real, acesta nu a mai traversat o astfel de perioada, cifrele sale de acum fiind mult sub cele din sezoanele precedente.

Accidentat in vara, portughezul de 31 de ani a ratat o parte a pregatirii, iar acum pare ca are probleme in a-si gasi ritmul.

Cristiano are un bilant mult mai slab decat in sezoanele precedente, cand a debutat fulminant. De exemplu, in sezonul 2014/15, acesta a inscris 10 goluri in primele 6 runde din La Liga.

Acum, Ronaldo a marcat un singur gol in 6 etape. Golul a fost marcat in victoria cu Osasuna, scor 5-2.

Precedentul record negativ al lui Ronaldo data din sezonul 2010/11, cand acesta marcase 3 goluri in primele 6 etape.

Ronaldo va fi insa titular cu Borussia Dortmund, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV, cand spera sa-si ia revansa fata de fani.

Incurajat de mama sa

Ronaldo a fost extrem de suparat dupa schimbarea din minutul 72 al meciului cu Las Palmas. Portughezul a fost inlocuit cu Lucas Vazquez la 2-1 pentru Real, insa Las Palmas a revenit si a egalat pe final.

"Sa nu lasi niciodata capul jos", i-a transmis mama sa pe Twitter.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies