Spania

Catalanii abia au scapat cu viata din INFERNUL de aseara! Un singur jucator a fost aplaudat de ultrasii lui Atletico

Barcelona a castigat cu 3-2 si s-a calificat in semifinalele Cupei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 15:29
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 15:35

Catalanii au trecut de Atletico cu 4-2 la general, dupa ce au castigat aseara cu 3-2 in deplasare, intr-un meci nebun cu 5 goluri in prima repriza, 1 penalty si 2 cartonase rosii.

Ambele cartonase au fost luate de jucatorii lui Atletico. Mai intai, Gabi a luat rosu dupa un incident la vestiar, in pauza meciului, iar apoi Mario Suarez a vazut si el al doilea galben, in repriza secunda.

Bilantul a fost unul destul de bland avand in vedere jocul extrem de dur practicat de jucatorii lui Atletico, totul culminand cu gestul lui Arda Turan de a arunca cu o gheata in asistent, pentru care turcul a luat doar galben.

Cel mai faultat jucator a fost Messi, argentinianul fiind victima mai multor jucatori madrileni, printre care Cani si Suarez, acesta din urma luand rosu dupa un fault asupra numarului 10 de la Barcelona. Per total, jucatorii lui Atletico au facut 18 faulturi dure, majoritatea in a doua repriza si asupra lui Messi.

Acesta a fost singurul jucator aplaudat la finalul meciului de fanii lui Atletico, pentru faptul ca nu a simulat niciodata si nu a cerut cartonase in plus pentru adversari, lucru pe care l-a facut insa Neymar, acesta fiind schimbat intr-un cor de fluieraturi.

Modifică setările cookies