"BOMBAZO!" Ronaldo vrea din nou sa plece de la Real: "E FURIOS pe suspendarea de 5 etape!"

"BOMBAZO!" Ronaldo vrea din nou sa plece de la Real: "E FURIOS pe suspendarea de 5 etape!"

Cristiano Ronaldo e nemultumit de suuspendarea primita in Spania.

Ronaldo a anuntat ca pleaca din Spania dupa ce a fost acuzat de frauda fiscala, insa in cele din urma a fost asigura de club ca va avea parte de tot sprijinul pentru a-si dovedi nevinovatia. Ronaldo a renuntat la idee si a inceput sezonul cu Real, insa a fost eliminat in Supercupa cu Barcelona, cand l-a impins pe arbitru. Comisia de disciplina a fost nemiloasa cu Ronaldo si i-a dat 5 etape de suspendare, iar recursul portughezului a fost respins.

Ziarul El Pais sustine azi ca suspendarea l-a suparat la culme pe Ronaldo, care se gandeste serios sa plece pana la 31 august, cand se incheie perioada de transferuri.

"In acest moment e concentrat pe antrenamente, dar e furios pe suspendarea de 5 etape si nu poate da garantii ca va ramane la Real. Vom vedea ce se intampla pana pe 31 august", au marturisit surse apropiate jucatorului pentru El Pais.

Ronaldo nu a ascuns niciodata dorinta de a reveni la Manchester United, insa o mutare in Anglia in acest moment pare imposibila. Mourinho si-a facut deja lotul pentru noul sezon, iar rezultatele din primele etape au fost impresionante: doua victorii cu 4-0.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies