BOMBA! Real a anuntat datorii de 602 milioane de euro: "Situatia este TERIBILA!" Anuntul care produce un SOC la Madrid

Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 09:45
Data actualizarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 09:44

Desi a castigat Champions League, Real Madrid a fost nevoita sa-l vanda pe Angel Di Maria pentru a echilibra situatia financiara a clubului.

Real Madrid a recunoscut datorii de 602 milioane de euro pentru sezonul 2013/2014, in crestere fata de anul precedent cand au fost de 541 de milioane de euro, adica cu 11.3%! Acest lucru explica de ce Real Madrid a fost nevoita in ultimii 2 ani sa vanda jucatori precum Higuain sau Ozil, plecarea lui Di Maria pentru 75 de milioane de euro la Manchester United urmand sa fie contabilizata la urmatorul raport financiar.

Din cele 602 milioane de euro (75 de milioane fiind datorii catre banci), 361 sunt pe termen scurt si 241 pe termen lung. Faptul ca pierderile pe termen scurt le depasesc pe cele pe termen lung arata o situatie de urgenta, scriu cei de la As, fiindca cele pe termen scurt trebuie rezolvate in urmatorul an.

Totusi, cei de la Real Madrid au venituri importante de 550 de milioane de euro, o crestere de doar 5% fata de anul precedent. Placido Rodriguez, director al Centrului Economic din Sport, spune clar ce inseamna acest raport: "Situatia financiara la Madrid este teribila!"


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!